Ga mee op pad met Ponystal Banjer! - Ponystal Banjer

Ja, ik meld me aan!

Ga mee op pad met Ponystal Banjer!

Porsche1*** Wij zijn gewoon geopend en verzorgen lessen. Wel hanteren wij extra maatregelen om ons aan de corona-richtlijnen te houden. ***

Ponystal Banjer is niet een standaard manege. Je kunt zo veel meer doen dan dat ene uurtje paardrijles in de week. Wij bieden met de Banjerdag een voor de regio unieke formule, waarbij kinderen een hele ochtend of middag op stal kunnen zijn. Tijdens die ochtend of middag krijgen ze een wisselende les en mogen ze meedoen met alles wat er op stal gebeurd. Daarnaast bieden we een breed aanbod van lessen aan, zoals rijden, mennen, voltigeren en grondwerk. Op deze manier leren kinderen alle aspecten van het verzorgen, omgaan en sporten met paarden. Voor volwassenen zijn de pony’s niet groot genoeg om te berijden. Daarom bieden wij voor hen men- en grondwerklessen.

Bij ons worden mensen met pony’s pony-mensen!Waarom heet Ponystal Banjer dan Ponystal Banjer?

Banjer1

Banjer was Jitske’s eerste pony die ze kocht als gezelschap bij haar rijpaard. Hij was alles wat ze leuk vond in een pony. Hij had een eigen mening, wilde hard werken als je zelf ook 100% inzet had, maar als je dat niet had wees hij je daar feilloos op. Diverse kinderen hebben op hem leren rijden, maar ook voor de wagen was het een fijne pony (met af en toe een klein stuntje) De lol-met-je-knol-houding die Jitske had met Banjer, wil ze graag doorgeven, zonder de kwaliteit van trainen met je pony kwijt te raken. 


Je kunt van Ponystal Banjer dus verwachten dat je, naast de ambitie die je nu eenmaal in je sport hebt, nooit het plezier van omgaan met een paard kwijt zal raken! 


Clio2

ONZE PONY'S

Groot, klein, dik, dun, zwart of wit, maar allemaal even lief. Kom hier meer te weten over alle pony's van Ponystal Banjer.

Lees meer
Card image cap

ONZE MENSEN

Wil je meer weten over wie er allemaal rondlopen op Ponystal Banjer en wat ze precies doen, kijk dan hier.

Lees meer
Rijden

WAT KAN ER ALLEMAAL

Ponystal Banjer doe zoveel meer dan alleen rijles. Mennen, grondwerk en natuurlijk Banjerdag! En je kunt al starten vanaf 3 jaar.

Lees meerAltijd feestCadeaukaart

Omdat wij het omgaan met de pony’s altijd een feestje vinden, willen ook jullie de mogelijkheid geven om je feestje op te fleuren met een pony.

Feestjes

Het is mogelijk om bij Ponystal Banjer je kinderfeestje, bedrijfsfeestje of teamuitje te houden. We bieden verschillende activiteiten met de pony’s, aangepast aan het gezelschap. Onze activiteiten kunnen gecombineerd worden met een bezoekje aan Café Proud Mary dat ook op het terrein gevestigd is. Voor kinderfeestje hebben wij arrangementen met cakeversieren vooraf en frietjes eten achteraf.
Wilt u meer weten, neem gerust contact met ons op.

Cadeaukaarten

Als je iemand echt wil verrassen met een leuk cadeau, dan geef je ze een pony. Als dat geen optie is kun je ze altijd nog de Ponystal Banjer Cadeaukaart geven. De cadeaukaart kan uitgegeven worden voor alle activiteiten die wij te bieden hebben.
Wilt u een cadeaukaart bestellen, neem gerust contact met ons op.


Ja, ik meld me aan!