Privacyreglement - Ponystal Banjer

Ja, ik meld me aan!

Privacyreglement

Wat houden we bij van jou bij ponystal Banjer?

 


We leggen hier uit wat we doen met je gegevens.

Wij zijn Jitske Kluvers en Lizanne Overkamp van Ponystal Banjer.

Je vindt ons aan de Helmerstraat 320 (Ingang aan de Usselerveenweg) in Usselo.

Post ontvangen we graag op de Schipbeekstraat 10, 7523 PS Enschede.

En je kunt ons bellen op 053-2030403.

Of mailen via info@ponystalbanjer.nl.

 


Wij hebben je naam, je adres, je mailadres en je telefoonnummer nodig om antwoord te kunnen geven op je vragen. En om te vertellen wat we voor je kunnen doen. En om onze afspraken na te kunnen komen. Als we die gegevens niet hebben kunnen we geen afspraken maken natuurlijk.

Je hebt ons ook een naam en telefoonnummers gegeven van iemand die we voor je kunnen bellen bij noodgevallen.

Als je ons toestemming hebt gegeven om je facturen automatisch te incasseren, heb je ons ook je rekeningnummer gegeven.

We bewaren die gegevens ook voor later. Als we afspraken maken over geld, moeten we die gegevens lang bewaren, minimaal 7 jaar. Dat staat in de wet. Anders gooien we de gegevens na twee jaar weg.

Als je bij ons wilt rijden of voltigeren, hebben we je gewicht en lengte nodig om een pony te vinden die groot en sterk genoeg is. Als je een eigen paard of pony hebt, of alleen ment of grondwerkt, hebben we je gewicht niet (meer) nodig en gooien we het weg.

 


In verband met ziektes van dieren en mensen kunnen we je ook vragen of je op andere boerderijen bent geweest of op vakantie in het buitenland en of je zelf gezond bent. Dat soort dingen schrijven we niet op. Hiermee beschermen we de gezondheid van onze pony’s, van onze medewerkers en van andere kinderen.

Als je zelf iets mankeert of speciale wensen hebt, proberen we daar natuurlijk rekening mee te houden. Je vindt het vast goed dat we dat dan opschrijven, voor zolang je daar last van hebt en voor zolang je bij ons bent natuurlijk.

 


Als je afspraken met ons maakt, moeten we soms je gegevens doorgeven aan anderen die voor ons werken. Wij maken daar met die anderen goede afspraken over, zodat je gegevens ook daar net zo veilig zijn als bij ons zelf. Het gaat dan vooral om anderen, die controleren of wij het goed doen.

 


We maken ook gebruik van software om jouw gegevens in te bewaren. De voornaamste zijn Google Suit, HTP Software, Moneybird en La Posta. Deze partijen hebben ons beloofd dat zij zorgvuldig met jouw gegevens om zullen gaan.

 


Veel van onze klanten, volwassenen, kinderen en hun ouders zitten op Facebook en Instagram. Daarom hebben wij ook een Facebook- en een Instagram-pagina. Facebook en Instagram verzamelen gegevens over bezoekers van onze pagina’s. Daar kunnen wij niet zoveel aan doen. Wij hebben Facebook daar niet om gevraagd. Als je Facebook gebruikt, moet je daar zelf over nadenken (of, als je nog kind bent, er over praten met je vader of moeder).

 


Je mag altijd even vragen wat wij over je hebben opgeschreven. Als je denkt dat het niet klopt, kun je dat ons altijd zeggen. Ook als je denkt dat we teveel hebben opgeschreven of wilt dat we je gegevens weggooien of juist doorgeven, laat het ons maar weten. Maar pas op, als je het bijvoorbeeld niet goed vindt dat we je telefoonnummer bewaren, kunnen we je natuurlijk ook niet meer bellen, als er wat is.

 


Heb je vragen over wat hierboven staat, dan kun je je vraag mailen naar info@ponystalbanjer.nl.

Wij nemen dan contact op en proberen zo goed mogelijk je vraag te beantwoorden.

 


Als je niet tevreden bent met de afhandeling van je vraag over je privacy kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 


Ja, ik meld me aan!